Andy McKee gör underbart gitarrgodis

Jag måste bara skriva ett par rader om Andy McKee som är ännu en av alla dom som jag stött på när jag surfat runt bland musiklänkar. Jag såg honom först för två år sedan och först nu har det börjat komma mer material från honom. Visst, detta är musik jag inte lyssnar på i vanliga fall och instrumental musik är ganska tråkig i längden men han gör det så bra. Det är en njutning att se honom spela. Jag har pratat om Tommy Emmanuel, John Butler och Rodrigo y Gabriella som är fantastiska gitarrister, och här kommer en till. Känslan och musikaliteten kan man inte ta miste på. Lyssna och njut.

Andy finns också på Spotify och har en hemsida för er som är intresserade. You Tube har också en hel del mer än denna videon.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN