Jakob Hellman – Allsång och Forever Young

På tisdag den 3:e augusti ska tydligen Jakob Hellman vara med på Allsång på Skansen. Jag har inte sett det programmet på hela sommaren men det måste jag nog ändra på nu. Han ska också vara med på Forever Young-turnén tillsammans med Howard Jones, Ultravox, Alphaville, Human League, Lustans Lakejer och Reeperbahn d.v.s en stor del av mina favoritartister från ungdomsåren.

Jag hade verkligen gillat om han hade spelat in och släppt något nytt inför dessa spelningarna men å andra sidan så är det dom gamla låtarna man vill höra. Tango i Nizza, Tusen Dagar Härifrån, Hon Har Ett Sätt och Tårarna för att nämna några. Ännu bättre vore det om man fick se Lars Winnerbäck tillsammans med Jakob Hellman. Det skulle inte kunna bli bättre.

i ett helt annat land har vintern börjat komma
och dagarna på stranden känns som hundra år sen
när ett regn tar sig ner på insidan av kragen
och stövlarna hon köpte imorse är förstörda
där hon knallar samma gata upp och ner
under skraporna försöker hon att le

5 kommentarer:

Åsa sa...

Bara kom till Hbg.. dom är ju här och spelar.
Jag börjar med att bänka mig framför allsången

Martin Hansson sa...

Det verkar inte bättre än att det måste bli så :D

Pia sa...

Aww.. Howard Jones spelade jag nästan sönder, sådär i smyg eftersom jag officiellt var en punkbrud, första halvan av 80-talet. Men väck mig 3 på natten så ska jag sjunga "Hide and seek" utan att missa en ton (nåja)

Låter som en kul konsert, den också...

Martin Hansson sa...

@Åsa: Olle kommer vara med i Reeperbahn ;).
@Pia: Ja, Howard är väl i stort sett anledningen till att jag började spela över huvud taget men han är inte med i Helsingborg tyvärr... :( ...

Anonym sa...

Ja, eller att höra Howard Jones med Culture Club som kompband och så Nik Kershaw på västra flygeln där han sjunger Wouldn´t i be good och så Midge Ure när han skrålar Ooooooh Vienna....etcetera....
Hide & Seek...åååååå....There was a time when theres was nothing at all.....
Rolig sida Martin.
Men jag saknar synthbanden!!! Fram med lite Depeche och Pet Shop Boys. Och New Romantics såklart. Var är Duran Duran?!?!?!

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN