Jonathan Johansson – Malmöfestivalen

Lördag den 21 augusti finns jag på malmöfestivalen framför scenen på vilken Jonathan Johansson spelar. Samma Jonathan Johansson som gav mig en ahaupplevelse en dag när jag körde hem från jobbet med sedvanliga P3 på radion. På radion spelades Aldrig Ensam och sällan har jag fått gåshud som när jag hörde den där och då på E22 norrut ifrån Malmö, förbi Lund och vidare hemåt. Han gjorde dessutom en fantastisk version av låten på P3 Guldgalan häromåret.

Från sin hemsida hälsar Jonathan; "Hej hörni. Det blir lite spridda spelningar i sommar. Lagom mycket. Vi sitter i studion annars. Det kommer en ny skiva, senare. Den kommer ni tycka om. Kram."

Lyssna på Jonathan Johansson på Spotify så ses vi kanske den 21 augusti i Malmö?

2 kommentarer:

jonna sa...

funderar också på att befinna mig på malmöfestivalen under denna konsert! :D

Martin Hansson sa...

Då funderar du rätt :D

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN