Joshua Radin – En talang helt enkelt

Ibland är livet väldigt orättvist, eller så är det fruktansvärt rättvist. Det beror på vem man är. Om man är Joshua Radin så skulle man väl säga att livet är rättvist.
Vad menar jag med detta? Jo, det finns folk som spelar och musicerar i hela sitt liv, lär sig ett instrument och tragglar år in och år ut på pubar och hak för att få ut sin musik och sitt namn, och så finns det Joshua.

Joshua Radin började spela 2004 och den första låten som han spelade in (Winter) fick vara med i TV-serien Scrubs samma år, och på den vägen är det. I stort sett allt som Joshua Radin har gjort från det att han började att spela har blivit storsäljare och inte mindre än sex låtar har funnits med i någon känd film eller TV-serie.

Men vi som har tragglat låtskrivande i nästan hela livet är inte bittra, eftersom han gör det så bra! Han är en talang helt enkelt. En låtskrivare som många andra drömmer om att vara. Det är bara att bocka och buga och njuta av hans underbara musik. För mig är den för alltid förknippad med något vackert.

“I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you”

Kolla mer på hans hemsida

Technorati Tags:

2 kommentarer:

Åsa sa...

Precis de raderna har jag suttit och suckat lite hänfört över när det trillar över mig på P3. Som en mjukglass i sommarsolen: Förbaskat lätt att älska.

Martin Hansson sa...

Förbaskat lätt att älska ja.. :D

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN