Peter LeMarc på miniturné

Jag vet att det är många som inte orkar med Peter LeMarc men jag tror att vi ändå är fler som uppskattar hans musik. 2007 var LeMarc ute på sin första turné på 14 år. Då var det efter att han släppt nya plattan Kärlek I Tystnadens Tid och jag var inte där.. nu vet jag inte om det ändå inte är dags att kolla vad farbror Peter ska spela för något. Lagom till denna turnén har han släppt Klassiker med örongodis för oss LeMarclyssnare.
Peter LeMarc är enligt mig en av sveriges bästa författare av låttexter tillsammans med Lars Winnerbäck. Han skriver så vackert utan att skriva dig på näsan och nästan allt har en mening. Orden faller så självklart till sin plats i melodin. Är du som jag lyssnar du på allt han gjort och gillar det.
Han kommer vara i Malmö den 17 september och biljetter säljs via Live Nation. Är det någon mer än jag som vill dit?
Starkare än ord
(LeMarcologi (1986-1996) -96)
Stilla driver du från land
Ut i bottenlösa blå
Och jag vet hur du är ensam
Hur ingen annan kan förstå
Jag försöker gå bredvid dej
Jag har krafter kvar att blåsa mod
Och som ett outtalat löfte
Så mycket starkare än ord
Så mycket renare än vatten
Så mycket skörare än fint porslin
Så mycket djupare än natten
Så mycket starkare än ord

Jorden skälver, marken gungar
Så många timmar kvar till morgonen
Men du orkar inte springa mer
Orkar inte fly igen
Ge inte upp, låt inget slå dej
Du är större än du tror
Var inte rädd, du har ett löfte
Så mycket starkare än ord
Du bär ett ok på dina axlar
Du bär en skuld som inte tillhör dej
Och tvivel siktar mot din tinning
Så höj din blick och se att du har mej
Dina våndor ska snart lätta
Så ge din själ en smula ro
Du har ett språk du inte känner
Så mycket starkare än ord
Mycket starkare än ord

Technorati Tags:

3 kommentarer:

Anonym sa...

JAG VILL DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biljett? /Hanna

Martin Hansson sa...

Nu verkar det vara slutsålt i Malmö och Göteborg tyvärr...

Pia sa...

Ibland kan man ha tur och hitta biljetter på Blocket eller Tradera, han är verkligen se- och hörvärd! :)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN