Wilco, Norah Jones och något som får mig att må bra

Jag frågade en vän till mig om tips på bra musik, ny musik, något som tar tag i mig och sätter mina känslor i gungning. Han svarade "Wilco" kort och gott. "Visst", tänker jag och sätter mig ner med Spotify för att höra vad det är för något jag missat. Nu, ett par dagar senare har jag fortfarande inte fastnat så mycket för Wilco som jag har gjort för en Wilco-cover (Jesus, Etc.) av Norah Jones. Jesus Etc. är hur skön som helst och Wilco gör den också bra men när Norah tar tag i något så blir det så vackert helt enkelt. En dag kanske Wilco får mig att känna samma sak som Norah Jones får mig att känna. Mer om det då.

4 kommentarer:

Martin Hansson sa...

.. fast Wilco är rätt bra ändå.. såhär ikväll...

Anonym sa...

Wilco Äger ! Norah är lite lätt...tråkig..

Martin Hansson sa...

Bara för att jag skrev inlägget idag och att kvällen har varit skön med Wilco i bakgrunden så håller jag med.. dom är helsköna!

Martin Hansson sa...

.. men jag började med Yankee Hotel Foxtrot som jag har lite svårt för.. ;)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN