Jim Hanft på Nyhetsmorgon

Jag har skrivit om Jim Hanft tidigare. I mitten av augusti i år var han och Samantha Yonack på TV4 och Nyhetsmorgon med låten Lazy Love och vad ska jag säga..? 
Detta gillas. När kommer dom till Skåne?

Edit: Efter detta inlägget publicerats fick jag följande pressmeddelande: 

AMERIKANSKA JIM HANFT SLÄPPER ALBUM PÅ SVENSKT INDIEBOLAG!
För ett år sedan möttes amerikanske trubaduren Jim Hanft och Lasse Mårtén från svenska independentbolaget Veranda Records på en spelning i New York. Tycke uppstod och Jim flög till Sverige för att spela in albumet "Weddings or Funerals" som släpps den 20 oktober. 
Sedan debuten "Backyard Waltz" från 2008 har Los Angelesbaserade Jim Hanft varit en återkommande akt på scener som World Cafe i Philadelphia, The Living Room i New York och Hotel Café i Los Angeles. I pressen beskrivs hans musik ofta som äkta, poetisk och rå och han har skapat sig ett rykte som en fantastisk och speciell liveartist. Jim har skrivit musik till independentfilmer som "Peach Plum Pear" och "Mother Of Invention" och flera av hans låtar har spelats i MTV’s "Real World" och "So You Think You Can Dance".
"Weddings or Funerals" är inspelad i Decibel Studios i Stockholm och är producerad och mixad av Lasse Mårtén (Johnossi, Lykke Li, Timo Räisänen, Peter Bjorn and John, Shout Out Louds mfl). Medverkar på skivan gör bland andra Rikard Lidhamn och Magnus Olsson (Oh Laura mfl.), Anders Pettersson (Deportees och Melissa Horn), Surjo Benigh (Ulf Lundell) och den amerikanska sångerskan Samantha Yonack.


Turné:

10.09 Örebro, Live at Heart
11.09 Örebro, Live at Heart
15.09 Stockholm, Momma
22.09 Stockholm, Noel's
28.09 Stockholm, Southside Cavern
20.10 Stockholm release, TBA


Jim Hanft - "Lazy Love" LIVE on TV4 in Sweden feat. Samantha Yonack from WeSingAlong.com on Vimeo.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN