Ray Lamontagne

Innan jag går vidare till kvällens aktiviteter vill jag tipsa er om Ray LaMontagne som har undkommit mina öron för länge. Om man börjar gräva i YouTube och på Spotify så hittar man en låtskatt som inte får ligga orörd. Visst, han låter kusligt lik James Morrison men det är sannerligen ingen nackdel. James Morrison är en annan gammal favorit här.

Lyssna på Ray LaMontagne’s största kommersiella framgång hittils, Trouble, så förstår ni säker vad jag menar. Jag hittade en YouTube-samling (här nedanför) som är väl värd att lägga 10 minuter på… Här kommer han gå varm, det kan jag lova.


När ni lyssnat klart går ni in på Spotify och lyssnar vidare, för det är vad jag tänker göra. Läs mer om Ray LaMontagne på Wikipedia och hans hemsida.
 
…Förresten… Det verkar som han släppt en ny skiva. Den måste jag hålla utkik efter.
 

1 kommentarer:

Pia sa...

Jag gillar Trouble bättre, men allra bäst är att du har sparkat liv i bloggen igen :)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN