Me And My Army, Andreas Kleerup

När jag såg Andreas Kleerup hos Skavlan på SVT1 i fredags reagerade jag på hur han framstår som privatperson. Talet är sluddrigt, lite osammanhängande och utseendemässigt är han en man som inte begåvats med särskilt mycket skönhet. När han däremot ställer sig med sitt band Me And My Army och spelar "The Only One" live så inser jag var all den där saknade skönheten tagit vägen. Den mannen är helt enkelt musik och inte bara P3-pop. 
Vid en genomlyssning av debutalbumet "Thank God For Sending Demons" hittar jag många gropar att falla ner i. Titelspåret är en av dom. 

Vad Me And My Army bjuder på är snygg stämsång, vackra melodier och sköna texter blandat i en skön mix av vis- och elektropop och allt andas 70-tal med starka referenser till Crosby, Stills, Nash & Young. Jag gillar verkligen detta.

Så, till er som inte gett Andreas Kleerup en chans uppmanar jag er att göra just det. Ge honom en chans. Jag tror inte ni kommer ångra er.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Man får skilja på privatperson och musiker. Musikalisk har han alltid varit, och jag skall spana lite mer på han, som del av grupp

Martin sa...

Jag tror att Kleerup är en person som är lätt att döma orättvist, på grund av hur media har en förmåga att demonisera honom och hans tidigare leverne.

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN