Fallen Trees tecknar avtal med Flagstone

För ett par dagar sedan fick jag reda på att Fallen Trees, som jag skrev om i somras, nu tecknat avtal med Flagstone... 
"Fallen Trees tecknar licensieringsavtal med Flagstone.
Folkpopbandet Fallen Trees från Malmö, har precis tecknat licensieringsavtal med Göteborgsbaserade Flagstone. Förutom Fallen Trees arbetar Flagstone även med The Soundtrack Of Our Lives, The Hives och Mando Diao för att nämna några.Flagstone kommer att jobba med music licensing åt bandet och arbeta mot att placera Fallen Tree:s musik i film, tv, reklam, mm. "

Säg vad ni vill om skäggiga män med ett förhöjt onormalt förhållande till sin gitarr, men detta är musik som håller hela vägen. Dessa grabbar kommer jag få höra mer av om jag får som jag vill.

De berättar mer på sin hemsida där man bland annat kan lyssna på ett par av deras låtar. Jag fastnade för "Can I Have Some More", och det är en fråga jag ställer tillbaka till Fallen Trees... Can I have some more?

Can I Have Some More - Fallen Trees

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN