Jon Wallner – Talang 2011

Som av en händelse hamnade jag framför TV:n nu på morgonen och jag tänkte slötitta på Talang 2011 som går i repris nu på lördagmorgonen. Med en kopp kaffe i handen och fötterna på bordet ser jag hur Jon Wallner kommer in på scen. Han berättar sin historia om hur han går igenom en behandling för att bli kvitt sitt drogberoende och att han tänkte spela en låt han skrev “förra veckan”.

Vad som sedan kommer fram är en fantastisk låtskrivare med en stor känsla för musiken, gitarren och texten. Jon har alltid pysslat med musik enligt honom själv, och jag är benägen att tro honom Jag tror också att detta inte är första gångan han står på en scen. Det kan kvitta. Jon Wallner är verkligen en talang som jag hoppas att få höra mer av längre fram.

(Edit: Det finns mer av Jon på You Tube. HÄR.)

41476_820268708_4418_n


Martin Hansson
martin@lyckligahundar.net

Technorati-taggar: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN