Mumford And Sons - Som att komma hem

Ikväll när jag sitter och lyssnar på Mumford & Sons inser jag att jag faktiskt inte skrivit om dom här på Lyckliga Hundar trots att det är ett av mina favoritband! 
Debutplattan Sigh No More med genombrottslåten Little Lion Man är en underbar kvällsplatta och grabbarna från London leverar skön stämning till vardagsmyset. Har du inte lyssnat på dom innan tycker jag du ska börja nu!

Varför inte börja med vackra 6/8-delaren Awake My Soul, eller The Cave, eller Roll Away Your Stone... eller Winter Winds eller ... Äh... lyssna på HELA PLATTAN istället. Är du som jag behöver du inte mer så ikväll.


Officiell hemsida

Förresten! Gilla gärna Lyckliga Hundar på Facebook. Det skulle göra mig väldig glad! Länk finns längre ner till höger...


41476_820268708_4418_nMartin Hansson 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN