Lars Winnerbäck - Nya låtar!

Lars Winnerbäck känner vi väl till. Här hos mig fungerar han just nu som en artist jag gärna återkommer till för att hämta kraft eller bara njuta av sköna texter. Just nu är han ute på turné och som vanlig presenterar han ett par nya låtar och jag hittade några påpassligt upptagna videor från besökare på turnépremiären och min dag är gjord. 

Först Vem Som Helst Blues sedan Hosianna för att avslutas med en underbar version av gamla Söndermarken. Lyssna och njut. Det är gamla Lasse som är tillbaka och jag gillar det skarpt men måste få återkomma när jag lyssnat in mig på de nya låtarna i lite bättre kvalitet.. 

Edit: Jag är nyfiken på era kommentarer


Tack till bloggen En Plats Där Jag Kan Vila. Det är där jag hittade dessa videos.41476_820268708_4418_n
Martin Hansson 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN