Turn Off Your Television - Never Rusting SymphonyMalmöbandet Turn Off Your Television har precis släppt ett självbetitlat album som jag inte kan skriva annat än lovord om. Jag fick nys om dom för ett par dagar sedan och sedan dess har deras skiva gått varm här hos mig. En blandning av Iron And Wine, Band Of Horses och Jim Hanft bildar en samling välproducerad, välskriven och upplyftande popmusik. 

Själv säger TOYT att dom är inspirerade av arister som Sparklehorse, Grand Archives, Luna och Belle och SebastianJag skulle kunna leta efter referenser från överallt i musikbranschen men saken är den att TOYT har ett eget sound och en personlighet som skulle göra bandet orättvisa i vilken jämförelse som helst. 

Turn off Your Television är ett komplett, låtskrivande och musikaliskt kreativt band som jag hoppas att jag får se mycket av ute på scenerna den närmaste tiden.

Mina favoriter är 20 Million People och The Days We Have Today även om Never Rusting Symphony börjar växa på mig rätt rejält, liksom Southern Lights Of Home.

Mycket bra jobbat!
41476_820268708_4418_n
Martin Hansson 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN