Lilla Sällskapet - Morgonen Efter

Uppsaladuon "Lilla Sällskapet" har överraskat mig ett par gånger nu. I bilen, på radion och som försvarslös har jag inte kunnat värja mig för deras Morgonen Efter. Lilla Sällskapet har väckt mitt 80-tals synthpophjärta som fram till nu varit fyllt av bl. a. Howard Jones, Depeche Mode, Ratata, Alphaville och Eurythmics. För ett tag sedan tog Jonathan Johansson en plats bland alla dessa legender och nu är det snudd på om inte Lilla Sällskapet gör dom andra sällskap i det STORA sällskapet!

När jag först hörde Morgonen Efter tänkte jag att det var Bo Sundström från Bo Kaspers Orkester som sjöng. Efter ett tag förstod jag att så inte var fallet och därefter funderade jag på om det var något Mauro Scocco dragit ihop tillsammans med Familjen.. men icke!
Jag gav upp och insåg att detta är nytt, det känns fräscht men ändå så 80-tal och de fyller ett tomrum som skapats av alla indiepopande skäggnissar och huvudskakande metalsnubbar. 

Lilla Familjen behövs och det är så jäkla bra!

p.s Glöm inte att lyssna på Genova
41476_820268708_4418_n
Martin Hansson 
martin@lyckligahundar.net
Gillar du, så gillar du

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN