Mates Of Mine

2006 bildar Peter Hallberg, Oskar Nordenqvist, Simon Lindberg och Henrik Ahlehjelm från Umeå ett band som efter många om och men blir döpt till Mates Of Mine. 2008 släpps deras debutalbum North Nowhere och 2009 flyttar de till England för att turnera under ett år. 
Mates Of Mine har varit förband till Mothers Little Helper i Berlin och gjort två förshower till Jason Mraz. Efter Englandsresan 2010 släppte dom EP´n Lines From Lewes Road och är nu på gång med andra albumet som ska släppas vintern/våren 2012.

Ett band som Mates Of Mine förtjänar verkligen att höjas till skyarna. En fantastisk sångare och ett fantastiskt band med otroligt starka låtar. Om Mates Of Mine inte lyckas i denna branschen är det dags att lägga ner den. Får inte deras musik plats på dom stora scenerna kan man lika gärna bränna ner dom. Så bra är det. På tal om sångaren så tror jag att Sverige har svårt att presentera något bättre idag. Jag kommer att tänka på James Morrisson och Jim Hanft när jag hör Mates Of Mine. Mixen av Soul, Blues och 70-talspop fungerar så bra! 

Första singeln Dreamer från nya albumet lovar mycket gott framöver!
Mates of Mine - Dreamer by bigispromotion

.. och bara för att påpeka sångarens duglighet hittade jag Table Drum ... lyssna och njut.


Mates Of Mine på Spotify
Mates Of Mine på Facebook
www.matesofmine.com/

p.s. den 16/12 spelar de på fasching i Stockholm

41476_820268708_4418_n
Martin Hansson 
martin@lyckligahundar.net
Gillar du, så gillar du

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN