Mates Of Mine - Possibilities

Mates Of Mine som jag skrev om här har släppt en ny musikvideo till låten Possibilities som också är titelspåret på deras kommande album. Possibilities är en av de där låtarna som växer för varje gång jag lyssnar och låten passar lätt in att jämföras med Kings Of Leon, Keane och Snow Patrol. Eller varför inte Coldplay? 

I mitt tidigare inlägg om Mates Of Mine skrev jag något om att lägga ner den svenska musikbranschen om inte Mates Of Mine lyckas... Jag står fast vid min åsikt att om inte Mates Of Mine kan växa i våra svenska folksjälar så vet jag inte vem som skulle kunna göra det.

Varsågoda, en skön torsdagsvideo! Jag ser fram emot plattan när den kommer!


Mates Of Mine på Facebook
www.matesofmine.com

41476_820268708_4418_nMartin Hansson - A&R Record Union 
martin(a)lyckligahundar.net 
Gillar du, så gillar du. Kommentera gärna!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN