Ida Redig – The Collection

9274_2
Jag har haft mina ögon och öron riktade mot en tjej som heter Ida Redig allt sedan jag skrev om Sara Yasmine här på Lyckliga Hundar och nu känner jag att jag måste skriva ett par rader om Ida Redig också.

Den 1:e mars i år släppte Ida “The Collection” på Spotify som består av tre covers av Iggy Pop, Depeche Mode och Elvis Presley (The Passenger, Just Can’t Get Enough och A Little Less Conversation). En brokig samling låtar på pappret kan man tycka, men i händerna på Ida Redig blir det fullständigt självklart att göra dessa låtarna på en och samma platta.

Ida Redig debuterade 2010 med plattan Standing Here. Då var hon en 22 år gammal renodlad singer/songwriter med egen personlighet, inspirerad av bl.a. PJ Harvey, Iggy Pop & The Stooges, Lisa Ekdahl och Sophie Zelmani. Lyssna i synnerhet på Alone.

Nu har hon alltså tagit tag i en del av sina inspirationskällor och gjort deras låtar till sina egna och det låter så bra! Jag gillar det och vill gärna ha dessa låtarna på Lyckliga Hundars låtlista. Dom kommer förgylla många sommarkvällar för mig… och jag vill höra mer av Ida Redig.


Ida Redig Hemsida
Ida Redig på Spotify
Mer av Ida Redig på YouTube.

41476_820268708_4418_nMartin Hansson - A&R Record Union
martin[a]lyckligahundar.net
Gillar du, så gillar du

2 kommentarer:

studeravidare sa...

Stor tävling på Studeravidare.se

Registrera dig på www.studeravidare.se/tavla och få din unika tävlingslänk, länka till oss och skriv en rad eller två om vilka vi är i din blogg eller i dina sociala medier och se klicken ramla in på din unika klickräknaradress samtidigt som du ser ditt namn klättra på topplistan!

1:a pris: Mac Book Air 11”
2:a pris: iPad 3
3:e pris: iPad 2

Även bästa blogginlägg vinner pris den här gången!

Skriv ett bra och roligt inlägg om oss på din blogg, meddela oss om inlägget och håll tummarna att du är ett av tio finalbidrag. En jury bestående av marknadsförare och personalvetare tar, när tävlingstiden är slut, ut en vinnare.

Vinnaren får en iPad 3!

Martin Hansson sa...

Ni hittade inte min mailadress? ;)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN