Mumford & Sons - I Will Wait

I september i år släppte engelska bandet Mumford & Sons albumet Babel och från den plattan har jag hittat min fredagslåt i folkpunklåten I Will Wait.

Inramningen, energin och spelglädjen lämnar mig inte helt oberörd.

Med detta vill jag önska er en underbar helg.

Mumford & Sons på Spotify


41476_820268708_4418_nMartin Hansson - A&R Record Union
martin[a]lyckligahundar.net
Gillar du, så gillar du

1 kommentarer:

Lars sa...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

Mvh
Besökstoppen

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN