Noonie Bao - Bodywork Lover

För ett tag sedan tipsade en kollega mig om Noonie Bao, eller Jonna, som hon egentligen heter. Jag lyssnade på henne då och tyckte det var bra, men sedan föll hon i glömska igen. Fram till för ett par dagar sedan då jag hörde hennes namn nämnas i samband med att hon tydligen sjunger på Avicii's singel I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero).

Nu tänker jag inte hylla Avicii eftersom jag helt enkelt inte tycker om hans musik eller stilen som representeras av honom, men däremot Noonie Bao som enligt mig är en väldigt duktig låtskrivare. Här i låten Bodywork Lover från plattan I Am Noonie Bao. Lyssna också på Do You Still Care från samma platta.

Och kanske är det bara jag, men påminner inte hennes stil om något som Fleetwood Mac skulle kunna göra med Stevie Nicks vid mikrofonen? 


Noonie Bao på Facebook
Noonie Bao Hemsida
Noonie Bao finns på Lyckliga Hundars Spotifylista också... 


41476_820268708_4418_nMartin Hansson - A&R Record Union
martin[a]lyckligahundar.net
Gillar du, så gillar du

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN